Bracelet Bronzitis

Parce que les cavaliers peuvent aussi profiter des bienfaits des pierres !

Plus de détails...

17,50 €

Disponibilité : En stock

Attention: dernières pièces disponibles !

Bronzitis is de steen van emotionele bescherming. Het fungeert als een schild om te voorkomen dat alle externe emoties zichzelf vastgrijpen. Zelfs als je je inleeft, blijf je afstemmen en open maar behoud je je innerlijke wezen.

De stenen, afkomstig uit de vier hoeken van de wereld, zijn gecertificeerd "Bewuste stenen" waardoor alle mensen hun steen kunnen associëren met een liefdadigheidsproject rond een mijn. Deze worden zorgvuldig geselecteerd door een gecertificeerde edelsteenkundige. Reiniging: stenen moeten regelmatig worden gewassen en gezuiverd. Deze absorberen de energieën van hun omgeving. Bovendien kan stof de eigenschappen van de kristallen beïnvloeden.

Leid de stenen onder stromend water om te zuiveren en schoon te maken. Om je kristallen bij te vullen, kun je ze in de zon plaatsen (pas op dat je het kwarts niet te lang in de afwezigheid laat staan ​​in de directe zon voor het risico van branden) of in het maanlicht (voornamelijk tijdens de volle maan) of maan veranderingen).

Donnez votre avis

Bracelet Bronzitis

Bracelet Bronzitis

Parce que les cavaliers peuvent aussi profiter des bienfaits des pierres !

Donnez votre avis


Envoyez-nous votre question


Soyez le premier à poser une question sur ce produit !

Question sur le produit

* Champs obligatoires
Envoyer

La question a été correctement envoyée

16 autres produits dans la même catégorie :